Comença una nova campanya de Farmamundi d'ossets solidaris

[05-04-2017]

Ossets

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona dóna suport a la campanya de sensibilització i captació de fons Ossets solidaris Farmamundi, que la ONG acaba d'engegar per aquest mes d'abril de 2017 i que consisteix en la venda en les oficines de farmàcia d'unes bossetes amb caramels de goma aptes per a celíacs, amb la finalitat d'assegurar la salut a aquelles persones que més ho necessiten.

És una evidència que avui en dia existeixen desigualtats en l'accés a la salut i un exemple és que 1/3 de la població mundial (2.000 milions de persones) no té accés als medicaments essencials.

Amb aquesta campanya, Farmamundi vol recaptar fons per a seguir facilitant l'accés als medicaments, l'assistència sanitària i el subministrament d'aigua potable i aliments, entre altres accions humanitàries.

En les oficines de farmàcia els clients podràn adquirir una bosseta de caramels en forma d'ossets de 40 g i d'aquesta manera col·laborar i solidaritzar-se per la causa.

Més informació a la web www.ositossolidarios.comPer poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí