El COFT celebra la seva Diada Col·legial

[21-12-2018]
 • Aquest dijous 20 de desembre, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona va realitzar diferents activitats per commemorar el seu dia: la Jornada de Donació de sang, la inauguració d’una nova mostra “Els jocs i entreteniments”, en col·laboració amb la Fundació Concordia Farmacèutica, i la “20a Nit del Col·legiat”
 • Es va donar la benvinguda a 33 nous col·legiats
 • Tarragona, 21 de desembre de 2018

  Ahir dijous 20 de desembre, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) va dur a terme la seva Diada Col·legial. Dins dels actes programats va tenir lloc l’habitual Jornada de donació de sang en col·laboració amb el Banc de Sang i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (ICAT), sota el lema “Fes un regal d’amic invisible, vine a donar sang”. La iniciativa, oberta a tota la població i que es va realitzar al vestíbul de la seu del COFT a Tarragona d’11 h a 14 h, va registrar 30 donacions.

   

  Exposició “Els jocs i entreteniments”

  En el marc de les activitats programades per celebrar la Diada Col·legial del COFT, també es va inaugurar l’exposició “Els jocs i entreteniments” que consisteix en una mostra de diferents materials que donaven les farmàcies com retallables, papiroflèxia, contes, construccions i trencaclosques de marques com Biodramina, Bayer, Ceregumil, etc.

  Aquesta exposició, elements de la qual han estat cedits al COFT per la Fundació Concordia Farmacèutica, està oberta a tothom que la vulgui visitar a la seu del mateix col·legi a Tarragona (Carrer Enric d’Ossó, 1), fins al mes de juny del 2018.

  Aquesta iniciativa és continuadora de les diverses mostres que se succeeixen al COFT fruit de la col·laboració, establerta l’any 2010, amb la Fundació Concòrdia Farmacèutica (FCF), una entitat que persegueix dues finalitats: salvaguardar el patrimoni farmacèutic i donar-lo a conèixer, impulsant la divulgació de la història de la farmàcia i el medicament.

  diada

  20a Nit del Col·legiat

  La diada va finalitzar amb la vintena edició de “la Nit del Col·legiat”, “un punt de trobada per posar en valor, que entre tots fem i som col·legi. Considero la família col·legial com un gran Cor, una agrupació professional amb l’objectiu comú de donar un servei sanitari a la població i on tots i cadascun de nosaltres dins de la diversitat som imprescindibles”, exposa Joaquim Nolla, president del COFT.

  Diada

  Durant l’esdeveniment, que va tenir lloc al Seminari de Tarragona, es va donar la benvinguda a 33 nous col·legiats, mitjançant la tradicional imposició de beques, i també va tenir lloc l’acte de lliurament de les insígnies de plata a 7 col·legiats que porten 25 anys al col·legi i les d’or a 9 persones, per homenatjar els seus 50 anys al col·legi, així com la seva trajectòria professional i vinculació al COFT al llarg dels anys.

  Aquesta vetllada de retrobament, que va finalitzar amb un còctel-sopar, va comptar amb l’actuació de la Coral Concordie dirigida per Montserrat Rios Hevia.

  COFT

  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona representa i defensa els interessos generals i professionals dels seus col·legiats vetllant per la bona praxi professional. En l’actualitat aglutinen un col·lectiu de més de vuit-cents col·legiats, exercents en els diferents vessants i especialitats de la professió: oficina de farmàcia, analistes, hospitals, ortopèdia, òptica, dermofarmàcia, alimentació, salut pública, indústria, distribució, docència, homeopatia i fitoteràpia.

  Com a agents de salut més propers a la població, treballen per fomentar en la societat hàbits saludables portant a terme accions educatives, campanyes de prevenció de la salut, atenció farmacèutica i consell en l’ús correcte dels medicaments.

  Per a més informació:

  Gabinet de Comunicació COFT

  Lluïsa Descarrega. lluisa@garamond.biz - Tel. 663 43 61 78 / 977 24 21 28

  Cristina Joanpere  Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
  Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí