Els farmacèutics organitzen una jornada a Reus per assessorar la ciutadania sobre la protecció solar

[10-06-2019]
 • El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona instal·larà, aquest dimecres, 12 de juny, de 10 h a 18 h, un envelat a la plaça de Prim
 • L’objectiu és oferir assessorament personalitzat i gratuït per determinar el fotoprotector més adequat per a cada tipus de pell
 • Tarragona, 07 de juny de 2019

  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) instal·larà, el proper dimecres, dia 12 de juny, un envelat de protecció solar a la cèntrica plaça de Prim de Reus.

  Durant la jornada, que serà oberta a tothom i que durarà des de les 10 h fins a les 18h, ininterrompudament, s’oferirà, gratuïtament, atenció farmacèutica personalitzada per conscienciar la població sobre la importància de prendre el sol amb precaució.

  “Ja fa anys que des de la nostra entitat, a les portes de l’estiu, considerem interessant organitzar un acte informatiu d’aquestes característiques per tal de conscienciar la població de la necessitat de protegir la dermis del sol i dels seus efectes nocius, si no adoptem les mesures de protecció adequades”, explica Dolors Andreu, vocal de Dermofarmàcia del COFT i organitzadora de la campanya.

  En les darreres edicions, aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de la prestigiosa marca Eau Thermale Avène, ha tingut un notable èxit de convocatòria, amb centenars de persones que han après com prevenir cremades, l’envelliment prematur de la pell i altres conseqüències més greus, a llarg termini.

  Així mateix, Andreu ha apuntat que “atendrem consultes sobre la pell i practicarem les proves necessàries per tal d’aconsellar sobre quin és el tipus i el factor de fotoprotecció solar més adient per a cada persona”. A més, “determinarem el grau d’hidratació de la pell, el grau de melanina i el tipus de fototip, entre altres paràmetres”, ha dit la farmacèutica del COFT.

  Cal dir que les consultes personalitzades i l’assessorament inclouran el lliurament de mostres gratuïtes de protectors solars adequats a cada tipus de pell.

  Solar

  COFT

  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona representa i defensa els interessos generals i professionals dels seus col·legiats vetllant per la bona praxi professional. En l’actualitat aglutina un col·lectiu de més de vuit-cents col·legiats, exercents en els diferents vessants i especialitats de la professió: oficina de farmàcia, analistes, hospitals, ortopèdia, òptica, dermofarmàcia, alimentació, salut pública, indústria, distribució, docència, homeopatia i fitoteràpia.

  Com a agents de salut més propers a la població, treballen per fomentar en la societat hàbits saludables portant a terme accions educatives, campanyes de prevenció de la salut, atenció farmacèutica i consell en l’ús correcte dels medicaments.

  Per a més informació:

  Gabinet de Comunicació COFT

  Teresa Clavé. teresa@garamond.biz - Tel. 977 24 21 28

  Cristina Joanpere

     Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
  Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí