Els farmacèutics de Tarragona es formen en la gestió de l'Oficina de Farmàcia

[31-03-2016]
 • El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) posa en marxa el curs “Gestió de l’oficina de farmacia - Mediformplus".
 • Com es manifesta des de la Vocalia d’Oficina de Farmàcia del COFT, “el futur no s'improvisa, es planifica. La farmàcia ben gestionada creix un 7%”.
 • La gerència de l’OF, la motivació del personal, el merchandising o l’atenció al client, són alguns dels temes que s’abordaran
 • Tarragona, 31 de març de 2016
  El proper 7 d’abril, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT), mitjançant la seva Vocalia d’Oficina de Farmàcia i juntament amb els laboratoris Esteve i Stada, posa en marxa el curs "Gestió de l’oficina de farmacia - Mediformplus".

  Com manifesta Tània Piqué, Vocal d’Oficina de Farmàcia del COFT, “el futur no s'improvisa, es planifica. La farmàcia ben gestionada creix un 7%”. Després d'un temps sense aquest tipus de formació i atenent a la demanda de diversos col·legiats, “s'ha organitzat aquest complet curs, a càrrec de consultors especialitzats de Mediformplus, en què s’hi desenvoluparan temes tan importants com l'anàlisis de la situació actual de la pròpia farmàcia per així conèixer i treballar les pròpies eines de gestió, el desenvolupament de tots els elements de màrqueting, l’atenció al client o la motivació del nostre personal”, afegeix Piqué.

  El curs, que va dirigit a farmacèutics i s’impartirà a la seu del COFT a Tarragona fins al 16 de juny, anirà a càrrec de la Sra. Graciela Sánchez Garnelo, farmacèutica i directora del Departament de Formació de Mediformplus; i el Sr. Nacho Martí Boixader, farmacèutic i director de la Divisió Farmàcia de Mediformplus.

  La formació comptarà amb 6 sessions on s’abordaran les següents temàtiques:

 • GERÈNCIA DE L’OFICINA DE FARMÀCIA. Dijous, 7 d’abril, de 15 h a 20 h.
  - Aprendre a definir la visió i missió de la nostra OF, càlcul de pressupostos, projeccions i objectius. A més dels bàsics de comptabilitat de l'OF i el pla estratègic a seguir per poder especialitzar-nos i diferenciar-nos i controlar la nostra evolució com empresa.l
 • ORGANITZACIÓ DE L’OFICINA DE FARMÀCIA. Dijous, 21 d’abril, de 15 h a 20 h.
  - Departaments bàsics d'una Oficina de Farmàcia, repartiment de tasques i funcions, creació d'un organigrama jeràrquic i funcional així com la gestió de la comunicació interna i reunions eficaces amb el nostre personal.
 • MOTIVACIÓ DEL PERSONAL I LIDERATGE DEL TITULAR. Dijous, 5 de maig, de 15 h a 20 h
  - Aprendre a desenvolupar-se com a líder dins l'OF i millorar la motivació dels nostres empleats, plantejar plans d'incentius tant de pertinença com econòmics, a més de conèixer diferents tècniques de negociació.
 • GESTIÓ DE LES COMPRES I MAGATZEM. Dijous, 19 de maig, de 15 h a 20 h.
  - Aprendre a optimitzar la gestió del sortit, de les compres y de magatzem, selecció de proveïdors, ABCD, rotacions òptimes, tècniques de compra y de negociació entre altres.
 • MÀRQUETING I MERCHANDISING A L’OFICINA DE FARMÀCIA. Dijous, 2 de juny, de 15 a 20 h.
  - Aprendre a plantejar un pla de màrqueting efectiu i a utilitzar totes les eines de comunicació, fidelització y merchandising per poder dinamitzar les ventes a la nostra farmàcia.
 • ATENCIÓ AL CLIENT I TÈCNIQUES COMERCIALS. Dijous, 16 de juny, de 15 h a 20 h.
  - Millorar l’atenció al client per part dels nostres treballadors, formació en tècniques de venta, ventes complementaries, protocols de ventes, role play i tècniques de venta activa.
 • COFT
  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona actua com a representant dels interessos generals dels farmacèutics i la defensa dels seus interessos professionals, vetllant per la bona praxi professional dels seus col·legiats. En l’actualitat aglutinen un col·lectiu de prop de vuit-cents col·legiats, exercents en les diferents vessants i especialitats de la professió: oficina de farmàcia, analistes, hospitals, ortopèdia, òptica, dermofarmàcia, alimentació, salut pública, indústria, distribució, docència, homeopatia i fitoteràpia. Com a agents de salut més propers a la població, treballen per fomentar en la societat hàbits saludables portant a terme accions educatives, campanyes de prevenció de la salut, atenció farmacèutica i consell en l’ús correcte dels medicaments.

  Per a més informació:
  Gabinet de Comunicació COFT
  Lluïsa Descarrega. lluisa@garamond.biz - Tel. 663 43 61 78 / 977 24 21 28
  Montse Preciado  Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
  Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí