NP La Coral Concordie ofereix un concert benèfic

[05-05-2016]
 • Demà divendres 6 de maig tindrà lloc aquesta actuació a la Parròquia de Sant Francesc d’Assís de Tarragona a les 20:30 h.
 • Els donatius obtinguts es destinaran a sufragar la reparació de la teulada de la Parròquia.
 • La Coral Concordie neix l’any 2011 en el si de la seu del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) i de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (ICAT).
 • Tarragona, 5 de maig de 2016
  Demà divendres 6 de maig, la Coral Concordie oferirà un concert benèfic a la Parròquia de Sant Francesc d’Assís de Tarragona (Rambla Vella, 57). L’actuació, que tindrà lloc a les 20:30 h, s’oferira amb motiu de la recaptació de fons per a la reparació de la teulada de la Parròquia.

  La Coral Concordie neix l’any 2011 en el si de la seu del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) i de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (ICAT), sota la direcció de Montserrat Rios Hevia i està integrada per col·legiats d’ambdós col·lectius professionals i d’altres persones del seu entorn.

  El nom de la Coral Concordie s'ha inspirat en la coincidència de l’any de la seva creació amb el 500 aniversari de la Concordie Apothecariorum, la primera farmacopea (successió de receptes medicinals agrupades per naturalesa: confeccions, pólvores, xarops, píndoles, ungüents, emplastres, olis, etc.) escrita per farmacèutics l'any 1511.

  COFT
  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona actua com a representant dels interessos generals dels farmacèutics i la defensa dels seus interessos professionals, vetllant per la bona praxi professional dels seus col·legiats. En l’actualitat aglutinen un col·lectiu de prop de vuit-cents col·legiats, exercents en les diferents vessants i especialitats de la professió: oficina de farmàcia, analistes, hospitals, ortopèdia, òptica,dermofarmàcia, alimentació, salut pública, indústria, distribució, docència, homeopatia i fitoteràpia. Com a agents de salut més propers a la població, treballen per fomentar en la societat hàbits saludables portant a terme accions educatives, campanyes de prevenció de la salut, atenció farmacèutica i consell en l’ús correcte dels medicaments.

  Per a més informació:
  Gabinet de Comunicació COFT
  Lluïsa Descarrega. lluisa@garamond.biz - Tel. 663 43 61 78 / 977 24 21 28
  Montse Preciado.  Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
  Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí