El COFT donarà les claus als farmacèutics per aconsellar als pacients més informats de la història

[21-02-2017]
 • La conferència “Tant saps, tant vals” de la Dra. Marián García, reconeguda farmacèutica i bloguera, tindrà lloc el dijous 23 de febrer
 • En el marc de la jornada, també es durà a terme la presentació del calendari formatiu del COFT per al 2017 i l’acte d’agraïment als membres dels Grups de Treball
 • Tarragona, 20 de febrer del 2017

  El dijous 23 de febrer, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) oferirà la conferència “Tant saps, tant vals” a càrrec de la Dra. Marián García, reconeguda farmacèutica i bloguera. En aquesta xerrada, que tindrà lloc a les 20.30 hores a la sala d’actes del COFT (Carrer Enric d’Ossó, 1), els participants descobriran les claus perquè el farmacèutic vagi sempre un pas per endavant en la difícil tasca d’aconsellar als pacients més informats de la història.

  Tant tens, tant vals. 400 anys després, ha arribat el moment de donar la volta a aquesta clàssica frase de Sancho Panza al Quixot. Avui en dia vivim en l’era del coneixement i de la informació. No importa tant allò que tens, sinó allò que saps. I mentre molts veuen al totpoderós Dr. Google com una amenaça, la millor jugada és conèixer les seves armes per poder atacar-lo des de dins”, exposa García.

  MArian

  Marián García és Doctora en Farmàcia per la Universitat Complutense de Madrid, grau en Nutrició Humana i Dietètica i diplomada en Òptica i Optometria. Manxega d’origen, va començar sent farmacèutica rural d’un poble de 500 habitants per acabar exercint en una oficina de farmàcia de Madrid on actualment compagina aquesta feina amb la docència a la Universitat Isabel I de Castella i amb la seva faceta més “mediàtica” participant en programes de ràdio i televisió. També és l’autora del llibre El paciente impaciente.

  A més, té molta presència al món on-line amb el seu bloc “Boticaria García” (boticariagarcia.com) i el seu compte de twitter @boticariagarcia, on dóna consells divertits de salut, nutrició i altres.

  Formacio

  Nou calendari d’activitats formatives 2017

  Un cop finalitzada la ponència de la Dra. Marián García, el COFT presentarà el calendari d’activitats formatives per al 2017. “Al COFT continuem apostant fort per la formació, eina fonamental i imprescindible per fer-nos capaços de continuar progressant”, afirma Joaquim Nolla, president del COFT.

  Acte de reconeixement als membres dels Grups de Treball del COFT

  Tot seguit, es farà el reconeixement als membres dels Grups de Treball (GdT) del COFT per la seva altruista i desinteressada aportació treballant per la formació i, en conseqüència, la potenciació del prestigi de la professió farmacèutica.

  Així doncs, s’agrairà la feina feta als grups que han estat actius al llarg del 2016, alguns dels quals segueixen treballant: Cessació tabàquica, Nutrició a l’escola, Atenció Farmacèutica en pacients amb Hepatitis C Crònica amb triple teràpia i Farmacèutics formadors en Seguretat Alimentària; i es donarà la benvinguda als nous grups creats aquest any: Atenció Farmacèutica al pacient extern hospitalari, Protocols d’Actuació en Dermofarmàcia i Farmacèutics formadors en Drogues d’abús.

  A més, s’hi presentarà un pòster amb els Resultats dels Grups de Treball del COFT en els més de 10 anys d’història.

  COFT

  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona representa i defensa els interessos generals i professionals dels seus col·legiats vetllant per la bona praxi professional. En l’actualitat aglutinen un col·lectiu de més de vuit-cents col·legiats, exercents en els diferents vessants i especialitats de la professió: oficina de farmàcia, analistes, hospitals, ortopèdia, òptica, dermofarmàcia, alimentació, salut pública, indústria, distribució, docència, homeopatia i fitoteràpia.

  Per a més informació:

  Gabinet de Comunicació COFT

  Lluïsa Descarrega. lluisa@garamond.biz - Tel. 663 43 61 78 / 977 24 21 28

  Cristina Joanpere.  Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
  Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí