Els farmacèutics consciencien a la població sobre la importància de protegir-se del sol

[22-06-2017]
 • El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona instal·larà, el pròxim dijous 29 de juny, una carpa de protecció solar a la Plaça Barcelona de Tortosa
 • Durant la jornada s’oferirà atenció farmacèutica personalitzada sobre fotoprotecció i s’aconsellarà sobre el tipus de fotoprotector adequat a cada persona i pell
  •  

   Tarragona, 22 de juny del 2017

   El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) conscienciarà a la població de Tortosa sobre la importància de protegir-se del sol, el proper dijous 29 de juny.

   Aquesta jornada, que compta amb la col·laboració dels Laboratoris Avène, consistirà en una carpa informativa sobre la fotoprotecció solar que s’instal·larà a la Plaça Barcelona de Tortosa (davant del Mercat) de les 10.30 h a les 18.30 h ininterrompudament i estarà oberta a tota la població.

   Carpa Solar

   “Estem a punt d’entrar a la temporada estival i com cada any, volem incidir en la població transmetent la formació i els consells necessaris per donar a conèixer la importància de tenir cura amb l’exposició al sol”, explica Dolors Andreu, Vocal de Dermofarmàcia del COFT i organitzadora d’aquesta campanya.

   Durant la jornada, s’oferirà atenció farmacèutica personalitzada: “atendrem consultes sobre la pell i practicarem les proves necessàries per aconsellar el tipus de fotoprotector adient a cada persona de forma gratuïta (determinació grau d’hidratació de la pell, grau de melanina, tipus de fototip, índex de protecció solar adient per a cada persona, etc.)”, conclou la farmacèutica. Aquest consell personalitzat s’acompanyarà amb el lliurament de mostres de protectors solars adients a cada tipus de pell i fulletons amb consells per a una exposició solar segura.

   Aquesta iniciativa s’engloba dins les diverses activitats d’educació sanitària que organitza el COFT any rere any.

   Carpa Solar

   COFT

   El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona representa i defensa els interessos generals i professionals dels seus col·legiats vetllant per la bona praxi professional. En l’actualitat aglutinen un col·lectiu de més de vuit-cents col·legiats, exercents en els diferents vessants i especialitats de la professió: oficina de farmàcia, analistes, hospitals, ortopèdia, òptica, dermofarmàcia, alimentació, salut pública, indústria, distribució, docència, homeopatia i fitoteràpia.

   Com a agents de salut més propers a la població, treballen per fomentar en la societat hàbits saludables portant a terme accions educatives, campanyes de prevenció de la salut, atenció farmacèutica i consell en l’ús correcte dels medicaments.

   Per a més informació:

   Gabinet de Comunicació COFT

   Lluïsa Descarrega. lluisa@garamond.biz - Tel. 663 43 61 78 / 977 24 21 28

   Cristina Joanpere.   Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
   Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí