COMUNICAT COFT: ESTAFA RECEPTES CATSALUT

[20-11-2017]

Amb motiu de la detenció per part dels Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra d’un farmacèutic i el seu germà, de 43 i 34 anys i nacionalitat espanyola, per estafar 564.000 euros al Servei Català Salut (CatSalut), el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) manifesta que:

• El COFT, com a corporació de dret públic que col·labora amb l’administració sanitària en la vigilància i el compliment de les disposicions vigents en cada moment i vetlla perquè l’activitat professional sadeqüi als interessos dels ciutadans, condemna enèrgicament aquest tipus de pràctiques il·legals.

• Gràcies al nostre sistema de dispensació de receptes, que és totalment segur i traçable, es poden detectar possibles desviacions per part de qualsevol profesional farmacèutic.

• La col·laboració entre l’administració sanitària i la nostra organització ha estat clau en la detecció i seguiment d’aquest cas.

• Des del COFT treballem i seguirem treballant per garantir el millor servei sanitari als nostres ciutadans i per evitar males praxis dins del nostre col·lectiu.

• El cas està sota disposició judicial, seguint el procediment legal pertinent. Les accions que es puguin emprendre des del COFT a nivell professional estan supeditades a la resolució judicial.

Gabinet de Comunicació COFT

Lluïsa Descarrega. lluisa@garamond.biz - Tel. 663 43 61 78 / 977 24 21 28

Font: COFT


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí