El COFT celebra la seva Diada Col·legial

[15-12-2017]
 • Aquest divendres 15 de desembre, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona realitzarà diferents activitats per commemorar el seu dia: la Jornada de Donació de sang, la inauguració d’una nova mostra “El Medicament i el Paper (III Publicitat)”, en col·laboració amb la Fundació Concordia Farmacèutica, i la “19a Nit del Col·legiat”.
 • Tarragona, 13 de desembre del 2017

  Aquest divendres 15 de desembre, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) durà a terme la seva Diada Col·legial.

  Dins dels actes programats tindrà lloc l’habitual Jornada de donació de sang en col·laboració amb el Banc de Sang i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (ICAT), sota el lema “Per Nadal, l’amic invisible ets tu”. La iniciativa, oberta a tota la població, es realitzarà al hall de la seu del COFT a Tarragona (Carrer Enric d’Ossó, 1) de 10 h a 13 h.

  Donacio

  “El Medicament i el Paper (III Publicitat)”

  En el marc de les activitats programades per celebrar la Diada Col·legial del COFT, s’inaugurarà l’exposició “El Medicament i el Paper (III Publicitat)” que consisteix en una mostra de diferents cartells publicitaris de farmàcia.

  En aquesta exposició es podrà admirar des de cartells publicitaris del Lipograsil, Almendrina i Borotalco Ausonia… fins a un projecte de targeta comercial de la farmàcia i laboratori B.Domenech (1910) o l’obsequi propagandístic del Dr. Andreu als seus clients: una litografia sobre metall; entre molts d’altres materials del segle passat.

  Aquesta mostra, elements de la qual han estat cedits al COFT per la Fundació Concordia Farmacèutica, està oberta a tothom que la vulgui visitar a la seu del mateix col·legi a Tarragona (Carrer Enric d’Ossó, 1), fins al mes de maig del 2018.

  Aquesta iniciativa és continuadora de les diverses exposicions que se succeeixen al COFT fruit de la col·laboració, establerta l’any 2010, amb la Fundació Concordia Farmacèutica (FCF), una entitat que persegueix dues finalitats: salvaguardar el patrimoni farmacèutic i donar-lo a conèixer, impulsant la divulgació de la història de la farmàcia i el medicament i per la que en aquesta ocasió es compta amb la cessió, per part del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, de peces de la seva col·lecció particular.

  19a Nit del Col·legiat

  Diada

  La diada finalitzarà amb la dinovena edició de “la Nit del Col·legiat”, un acte exclusiu per als col·legiats del COFT que es desenvoluparà al Seminari de Tarragona a partir de les 20.15 h. “Com cada any volem aprofitar aquesta celebració tan especial per donar la benvinguda als nous col·legiats i retre homenatge als companys que ens acompañen en el camí del COFT des de fa 25 i 50 anys, retrobant-nos un any més en un entorn festiu i acollidor”, exposa Joaquim Nolla, president del COFT.

  Durant l’esdeveniment es donarà la benvinguda als nous col·legiats, mitjançant la tradicional imposició de beques, també tindrà lloc l’acte de lliurament de les insígnies de plata i or per homenatjar a aquells que porten 25 i 50 anys al col·legi, respectivament, per la seva trajectòria professional i vinculació al COFT al llarg dels anys.

  Aquesta vetllada de retrobament, que finalitzarà amb un còctel-sopar, comptarà amb l’actuació de la Coral Concordie dirigida per Montserrat Rios Hevia.

  COFT

  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona representa i defensa els interessos generals i professionals dels seus col·legiats vetllant per la bona praxi professional. En l’actualitat aglutinen un col·lectiu de més de vuit-cents col·legiats, exercents en els diferents vessants i especialitats de la professió: oficina de farmàcia, analistes, hospitals, ortopèdia, òptica, dermofarmàcia, alimentació, salut pública, indústria, distribució, docència, homeopatia i fitoteràpia. Com a agents de salut més propers a la població, treballen per fomentar en la societat hàbits saludables portant a terme accions educatives, campanyes de prevenció de la salut, atenció farmacèutica i consell en l’ús correcte dels medicaments.

  Per a més informació:

  Gabinet de Comunicació COFT

  Lluïsa Descarrega. lluisa@garamond.biz - Tel. 663 43 61 78 / 977 24 21 28

  Cristina Joanpere

   

     Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
  Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí