El COFT enceta el “Mes + solidari” en col·laboració amb l'ICAT

[21-12-2017]
 • Del 15 de desembre i fins al 15 de gener de 2018, ambdues institucions acolliran diferents activitats i campanyes relacionades amb la solidaritat
 • El projecte, impulsat des dels dos col·legis professionals, té com a objectiu reforçar els valors solidaris en el marc de les festes nadalenques i donar veu a diverses entitats de carácter assistencial i ONGs del territorio
 • Tarragona, 20 de desembre del 2017

  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) en col·laboració amb l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (ICAT) posa en marxa el “Mes + solidari”, una iniciativa que té com a objectiu reforçar els valors solidaris en el marc de les festes nadalenques i donar veu a diverses entitats de caràcter assistencial i ONGs del territori.

  Ambdues institucions van donar el tret de sortida a aquest projecte el passat divendres 15 de desembre amb la campanya de donació de sang, “Aquest Nadal l’amic invisible ets tu”, que van realitzar al hall de la seva seu a Tarragona.

  Donacio

  Exposició per la defensa dels drets humans i dels drets dels refugiats

  El mes de la solidaritat continuarà aquest divendres 22 de desembre amb un acte central per la defensa dels drets humans i dels drets dels refugiats: la inauguració de l’exposició “11 vides en 11 maletes”. A través d’aquesta mostra, organitzada conjuntament per la Fundación Abogacía, l’ICAT i el COFT, es preten contribuir al fet que la situació dels refugiats no caigui en l’oblit i a la vegada convidar la ciutadania a què conegui aquesta realitat. La mostra recull onze històries de refugiats, deu de les quals han estat facilitades per ONGs i l’onzena és la d’una dona espanyola que va haver de refugiar-se a França fugint de la guerra. En cada maleta s’inclou, a més a més, una imatge dels protagonistes, un mapa amb el recorregut que han fet, un objecte il·lustratiu de la seva història i dibuixos de nens. L’exposició estarà oberta al públic fins al 15 de gener de 2018 i podrà visitar-se al vestíbul de la seu col·legial a Tarragona (Carrer Enric d’Ossó, 1) de les 9 h a les 19 h.

  Durant les setmanes de Nadal, la seu institucional es convertirà també en altaveu per aquelles entitats amb les quals l’ICAT i el COFT col·laboren activament, com són la Creu Roja i Càritas Tarragona, que podran fer ús de les instal·lacions i serveis del Col·legi per a la realització d’activitats i campanyes informatives dels projectes solidaris de cara al 2018.

  COFT

  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona representa i defensa els interessos generals i professionals dels seus col·legiats vetllant per la bona praxi professional. En l’actualitat aglutinen un col·lectiu de més de vuit-cents col·legiats, exercents en els diferents vessants i especialitats de la professió: oficina de farmàcia, analistes, hospitals, ortopèdia, òptica, dermofarmàcia, alimentació, salut pública, indústria, distribució, docència, homeopatia i fitoteràpia.

  Com a agents de salut més propers a la població, treballen per fomentar en la societat hàbits saludables portant a terme accions educatives, campanyes de prevenció de la salut, atenció farmacèutica i consell en l’ús correcte dels medicaments.

  Per a més informació:

  Gabinet de Comunicació COFT

  Lluïsa Descarrega. lluisa@garamond.biz - Tel. 663 43 61 78 / 977 24 21 28

  Cristina Joanpere  Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
  Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí