NP El COFT presenta les principals formacions per aquest 2018

[06-03-2018]

 

El COFT presenta les principals formacions

per aquest 2018

·            

·         Medicaments genèrics, tabaquisme, vacunes pediàtriques, alletament matern, olis essencials o abordatge de la gent gran des de la farmàcia comunitària, són algunes de les temàtiques que es tractaran en les conferències i cursos

·         El calendari formatiu es va presentar en el marc de la jornada d’agraïment als Grups de Treball del COFT que també va acollir la conferència “Microbiota, probiòtics i prebiòtics” a càrrec del Dr. Francisco Guarner

 

 

 

Tarragona, 6 de febrer del 2018

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) ha preparat un complet programa de cursos on-line i presencials, conferències i jornades per a aquest 2018. Medicaments genèrics, tabaquisme, vacunes pediàtriques, alletament matern, olis essencials, abordatge de la gent gran des de la farmàcia comunitària, bones pràctiques en dispensació i facturació, interaccions més freqüents o dermofarmàcia són algunes de les temàtiques que es tractaran a les diferents sessions previstes.

 

El calendari formatiu es va presentar en el marc de la jornada d’agraïment als Grups de Treball del COFT que va tenir lloc el passat dijous 1 de març a la seu del COFT a Tarragona i que també va acollir la conferència “Microbiota, probiòtics i prebiòtics” a càrrec del Dr. Francisco Guarner.

 

“La investigació recent suggereix que la microbiota intestinal és un òrgan del cos humà amb una dotació genètica molt rica. El seu impacte en la resta de l’organisme està sent desxifrat durant els últims anys. Per tant, s’obre tot un món de possibilitats per millorar la salut i combatre la malaltia”, va afirmar Guarner, reconegut investigador de Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i membre del Consorci Internacional del Microbioma Humà.

 

Acte de reconeixement als membres dels Grups de Treball del COFT

La jornada va concloure amb l’agraïment als membres dels Grups de Treball (GdT) del COFT per la seva altruista i desinteressada aportació treballant per la formació i, en conseqüència, la potenciació del prestigi de la professió farmacèutica. Així doncs, es va reconèixer als grups que han estat actius i de nova creació al 2017: Cessació tabàquica, Nutrició a l’escola, Atenció Farmacèutica al pacient hospitalari extern, Farmacèutics formadors en Seguretat Alimentària, Protocols d’Actuació en Dermofarmàcia, Prevenció de drogues des de la Farmàcia Comunitària, Lactància materna, Fàrmacs perillosos i Coordinació Farmàcia Comunitària - Farmàcia Atenció Primària Xarxa Santa Tecla.

“Es tracta d'una jornada que té unes connotacions especials per al nostre col·lectiu atès que en ella es dóna relleu a un dels objectius més importants per a nosaltres, la potenciació de la formació continuada dels professionals farmacèutics i la valuosa i imprescindible  implicació dels companys que desinteressadament ens aporten el seu treball ajudant-nos a assolir aquesta fita i dels que n'estem molt orgullosos; els Grups de Treball del COFT, dels que actualment ja en formen part més del 10% dels col·legiats”, manifesta Nolla.

 

COFT

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona representa i defensa els interessos generals i professionals dels seus col·legiats vetllant per la bona praxi professional. En l’actualitat aglutinen un col·lectiu de més de vuit-cents col·legiats, exercents en els diferents vessants i especialitats de la professió: oficina de farmàcia, analistes, hospitals, ortopèdia, òptica, dermofarmàcia, alimentació, salut pública, indústria, distribució, docència, homeopatia i fitoteràpia.

 

Com a agents de salut més propers a la població, treballen per fomentar en la societat hàbits saludables portant a terme accions educatives, campanyes de prevenció de la salut, atenció farmacèutica i consell en l’ús correcte dels medicaments.

 

Per a més informació:

Gabinet de Comunicació COFT

Lluïsa Descarrega. lluisa@garamond.biz - Tel. 663 43 61 78 / 977 24 21 28

Font: COFT


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí