Precol·legiació

COM FUNCIONA

Tots aquells estudiants del Grau en Farmàcia que hagin superat 210 crèdits ETCS poden sol·licitar la condició de PreCol·legiats per conèixer el funcionament i les dinàmiques del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona.

Formar part —com a precol·legiat/da— permet l’accés a informació rellevant del sector farmacèutic i, més especialment, en les dinàmiques del dia a dia, a tots els treballadors i treballadores de la farmacia.

PC

 

AVANTATGES

Formar part del COFT té una sèrie de beneficis que t’ajudaran en el dia a dia de la professió, fent que aprofitis al màxim els recursos i contactes que et proporciona una xarxa com la dels Col·legis Oficials de Farmacèutics i Farmacèutiques:

PC

PC

Com a col·legiats podreu introduir-vos al portal del Col·legi amb tota la informació professional que hi ha.

Preus i promocions especials en matèria relacionada amb l’aprenentatge i recursos educatius.

 

PC

PC

Totalment institucional (@coft.cat) en el que rebre informació rellevant i d’interès sobre el COFT.

La precol·legiació no requereix cap quota d’inscripció ni quota mensual.

 

QUANT DE TEMPS?

Aquesta condició finalitzarà un cop s’hagin superat tots els crèdits que atorguen el títol oficial del Grau en Farmàcia o bé passats dos anys de fer-se efectiva l’alta com a PreCol·legiats dins el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona.

 

PER QUÈ APUNTAR-ME?

A part dels avantatges que proporciona ser membre del COFT, el Col·legi és una institució molt propera amb tots els seus integrants, oferint un tracte personalitzat a tots els col·legiats i treballant conjuntament pel bé comú dels farmacèutics i farmacèutiques.

 

COM APUNTAR-ME?

La preinscripció es pot fer de manera presencial o a distància.

Per a precol·legiar-se només cal:

- Omplir la instància General

- Còpia del DNI

- Còpia de l'expedient acadèmic de la Facultat de Farmàcia, per tal d'acreditar el tall de 210 crèdits del Grau de Farmàcia.

Per a més informació truca’ns al 977 250 937 o envia un correu a stecnic@coft.cat 

 


Els informem que la nostra web utilitza cookies de tercers tècniques per recopilar informació estadística dels usuaris que accedeixen a la web.
Aceptar tot. OK Més informació aquí